Sale!
ALBL080001

Albanian What Do You Think of Christ? – Farë mendoni për Krishtin?

$0.95 $0.40

The author tactfully invites the reader to think about various aspects of Christ’s life, miraculous birth, His teachings, power, sufferings, victory over death & ultimate return.

2 in stock

SKU: ALBL08 Language:
Categories: , Author: Abd-Ul-Masih
Number of Pages: 137pp

Description

The author tactfully invites the reader to think about various aspects of Christ’s life, miraculous birth, His teachings, power, sufferings, victory over death & ultimate return.

Autori e fton me takt lexuesin të mendojë për aspekte të ndryshme të jetës së Krishtit, lindjes mrekullibërëse, mësimet e Tij, fuqinë, vuajtjet, fitoren mbi vdekjen dhe kthimin përfundimtar.

Additional information

Weight .04 lbs

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Upsell products